Τα παραδοσιακά τσιπουράδικα του Βόλου είναι εδώ, στην Αθήνα…

Τα τσιπουράδικα «Ο Βολιώτης» Νο1 στην Πετρούπολη και Νο3 στο Νέο Ηράκλειο αποτελούν σημείο αναφοράς των καλοφαγάδων, για περισσότερα από 20 χρόνια στην Αθήνα.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των τσιπουράδικων οι  επισκέπτες απολαμβάνουν ένα συνδυασμό από μοναδικές Βολιώτικες και μεσογειακές γεύσεις σε ένα άριστο περιβάλλον που διαθέτει πάρα πολλά στοιχεία Ελληνικής οικογενειακής ατμόσφαιρας και παράδοσης.

Συνεχίζουμε την παράδοση που ξεκίνησε στα τσιπουράδικα του Βόλου και χρησιμοποιώντας τα αγνότερα υλικά δημιουργούμε και προσφέρουμε στους αγαπητούς, πιστούς και απαιτητικούς πελάτες μας τις καλύτερες γεύσεις μέσα από τα “πιάτα” μας όπως το πασίγνωστο και γευστικότατο Μυδοπίλαφο του Βολιώτη και το γιουβετσάκι θαλασσινών.

Η μεγάλη κλιματιζόμενη εσωτερική αίθουσα σε συνδυασμό με τον εξωτερικό μας χώρο προσφέρουν στους πελάτες την δυνατότητα επιλογής του τραπεζιού και του περιβάλλοντος που επιθυμούν ώστε να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το φαγητό τους με την παρέα τους.

Μπορείτε να απολαύστε φαγητά της ώρας, φρέσκο ψάρι, σουβλάκι πέρκας, θαλασσινά και γαρίδες, μακαρονάδες του ψαρά, μαγειρευτά φαγητά του Σέφ και φυσικά τους αυθεντικούς τσιπουρομεζέδες του Βολιώτη.

Συγχρόνως οι πελάτες μας που θα ήθελαν να απολαύσουν την διαδικασία παρασκευής και μαγειρέματος των πιάτων μας έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στην κουζίνας μας, κάτι που το επιθυμούμε και μας τιμά ιδιαίτερα.

Οι τιμές μας ακολουθούν την ελληνική πραγματικότητα είναι προσιτές ώστε να απολαμβάνουν το φρέσκο τους ψαράκι άνετα μεγάλες παρέες αλλά και οικογένειες.

Όλο το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εκπαιδευμένο να εξυπηρετεί άμεσα, με ταχύτητα και φιλικότητα, προτείνοντας και προσφέροντας γεύσεις και πιάτα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας σε κάθε κοινωνική και οικογενειακή εκδήλωση.

Το προσωπικό μας δίκαια έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές και τα συγχαρητήρια των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια αφού οι συνθήκες εργασίας και συνεργασίας είναι φιλικότατες και μάλιστα επιπέδου οικογένειας, κάτι που αντανακλάται στην συμπεριφορά τους και στην διάθεση για άριστη εξυπηρέτηση.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Βολιώτη είμαστε καθημερινά δίπλα σας με ευγένεια, φιλικότητα, σεβασμό στις γευστικές σας ανάγκες, με επαγγελματισμό, ποιότητα και αξιοπρέπεια σας …

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.